Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 16 Iul 2010 | 12686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc . cotlet de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • coriandru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de dafin , 2-3 linguri de ulei si 2-3 linguri cu apa.Cotletele astfel pregatite  se dau la cuptor si lasam pana cand sosul din tava scade bine astfel incat  cotletele sa fie ca si prajite.

Le-am servit alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:01

Si pe tine Laly, te astept..................

epurasha2bb 1

23.07.2010, 11:30

o reteta de te lingi pe degete!

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:08

daaaaaaaaaaaaaa,Epu.........si ce m-am mai lins.....................

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor